Heklet poncho i romantiske ruter

Nå er jeg skikkelig ponchomodus og ideen til denne hadde jeg samtidig med at jeg designet den forrige ponchoen. De har nemlig de samme rutene. Jeg kan ikke gjenta for ofte at poncho er et utmerket plagg i stedet for utejakke eller cardigan. Det passer veldig fint til olabukser, sommerbuser eller sommerskjørt. Denne gangen valgte jeg Drops som heter Flora. Dette har blitt mitt nye favorittgarn.  Ponchoen målte 62 cm i høyden. Nå er jeg 167 cm. Er du lenger kan du eller kortere kan du hekle noen flere rader med ruter.

Her er en kollasj av meg med den ferdige ponchoen:

Kollasj lilla poncho

 

Dersom du ønsker å kjøpe denne oppskriften kan du sende kr 40 til konto 9801 11 10754 og sende e-post til ninahokeli@gmail.com hvor du skriver at du bestiller mønster til Poncho 5. Jeg sender deg mønsteret så raskt jeg har anledning. Mønsteret inneholder detaljerte forklaringer.

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s