Om meg

Mitt navn er Nina Høkeli. Jeg bor og har hytte på Kirkeøy som er den største øya i Hvaler kommune. Dette er et idyllisk sted med skjærgård som grenser mot svenskegrensen. Opprinnelig kommer jeg fra Fredrikstad. Min utdannelse har jeg fra Handelshøgskolen BI med en Bachelor i økonomi og administrasjon og Master of management, Innovasjon og endringsledelse fra NTNU.  Til daglig jobber jeg som økonomirådgiver i Hvaler kommune.

Denne bloggen bruker jeg til å presentere en av hobbyene mine hekling.  Jeg har heklet siden jeg var tenåring. Jeg har ingen utdannelse innenfor dette faget. I denne bloggen legger ut produkter jeg selv har designet. Jeg vil i den sammenheng også fortelle hvordan jeg fikk ideen, om jeg eller brukt ideer fra noen mønstre jeg har funnet. Jeg vil også legge ut detaljerte bilder som viser heklearbeidet underveis. Jeg kjøper garnet mitt enten på Nille, Søstrene Grene, Europris eller Garnstudio. I hvert blogginnlegg vil jeg presentere nyttige tips som ikke fremkommer i tradisjonelle oppskrifter.

Jeg har siden januar 2015 lagt ut 100 unike oppskrifter som er mitt eget design og de fleste er tilgjengelig helt gratis. Synes det er moro å utfordre meg selv ved å lage nye oppskrifter hver gang jeg starter på et nytt heklearbeid. Fra september 2017 har jeg begynt å ta betalt for noen av oppskriftene. Håper dere allikevel vil benytte mine oppskrifter.

Du kan gjerne kontakte meg på e-post: ninahokeli@gmail.no dersom du lurer på noe når det gjelder oppskriftene.

Alle bildene på denne bloggen har jeg tatt. Ta kontakt hvis du skulle ønske å bruke ett eller flere av dem. Husk at dette er mitt design, med de rettigheter dette innebærer.

Ellers er dere hjertelig velkommen til å kommentere inne i blogginnleggene.

 

Redigert bilde beige poncho

 

 

Reklamer

2 kommentarer om “Om meg

    • Jeg vet ikke hvor du får tak i hekleoppskrifter med mariusmønster 😦 jeg måtte fjerne mine da jeg ikke har rettigheter til å publisere oppskrifter med mariusmønster. Lykke til 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s