Cardigan heklet i stavgrupper

Nå som våren er her kan det være kjekt med en lang jakke. Jeg har valgt en blå farge som kan være perfekt til olabukse.

Selve designet av jakken er lik en babyjakken som jeg heklet for en stund siden. For å finne ut hvor stor jakken skulle være tok jeg utgangpunkt i en kjøp jakke, og brukte målene på denne jakken som utgangspunkt for mønsteret. Jakken er heklet hel fra bunnen av og når det kommer til armene hekles det videre i to forstykker og et bakstykke. Armene heklet jeg som et firkantet stykke, sydd sammen under ermene og jakken. Selve jakken er 77 cm lang.

Her et bilde av meg med den ferdige jakken:

IMG_1148

 

Ønsker du å kjøpe mønsteret kan du ta kontakt med meg på e-post: ninahokeli@gmail.com.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s