Heklet retro hals til en ettåring

For en stund siden heklet jeg en retro hals og hadde i går tenkt til å hekle en ny. Disse er kjempefine å ha til gaver. Slike halser hadde jeg når jeg var barn og mine barn på nittitallet. Fordelen er at en slik hals minner om toppen på en genser og varmer da mer. Garnet jeg benyttet var Drops Flora fra Drops design. Dette garnet består av 65 % ull og 35 % alpakka. Det gikk med kun et nøste til denne halsen.Her kan dere se et bilde av den ferdige halsen:

 KOllasj blå hals

Dersom du ønsker å kjøpe denne oppskriften kan du sende kr 40 på min konto 9801 11 10754 . Send samtidig e-post til ninahokeli@gmail.com. hvor du opplyser at du bestiller mønster til baby 1. Jeg sender deg mønsteret så raskt jeg har anledning.

2 kommentarer om “Heklet retro hals til en ettåring

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s