Heklet trang hals til herre

Får stadig forespørsler om å hekle og denne gang var det min mann som ønsket seg er trang hals. Fra før av har han hals i bomull men ønsket seg nå en ull.

Her er en kollasj av den ferdig halsen:

Kollasj hals herre

 

Denne gangen valgte jeg Drops som heter Flora. Dette har blitt mitt nye favorittgarn. Det et nydelig garn som passe utmerket til tilbehør som består av 65 % ull og 35 % alpakka. Det gikk med litt av 1 nøste av hver farge. Jeg valgte tre farger, dersom dere ønsker to eller fem farger er det ingenting i veien for det. Jeg brukte heklenål nr 3,0. Halsen måte 25 cm i høyden og 50 cm rundt hodet. Bredden kan justeres med å hekle lengre. Halsen er litt trang over hodet, da blir den desto varmere rundt halsen. Det er litt elastisitet i dette garnet.

Dersom du ønsker å kjøpe denne oppskriften kan du sende kr 20 til konto 9801 11 10754 og sende e-post til ninahokeli@gmail.com hvor du skriver at du bestiller Hals 1. Jeg sender deg mønsteret så raskt jeg har anledning. Mønsteret vil sendes i PDF og inneholder detaljerte forklaringer.

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s