Heklet lue i staver med fargebytte

Nå som vinteren står for tur ønsker jeg å designe et luemønster. Denne hekles to farger samtidig. Jeg har brukt norske vintermønster som inspirasjon ved design av dette mønsteret. Den ble først heklet i størrelsene S og L. Nå har jeg også heklet to nye luer i størrelsene barn 3-5 år og en i størrelse M. Dette avhenger også om en ønsker en trangere modell. Jeg har på meg begge luene på bilde, og er forskjell på størrelsene. Det er heller ikke noe i veien for å velge andre tre farger eller et annet garn i samme tykkelse

Her er bilde av de fire størrelsene:

kollasj fire luer.jpg

 

Dersom du ønsker å kjøpe denne oppskriften kan du sende kr 40 til konto 9801 11 10754 og sende e-post til ninahokeli@gmail.com hvor du skriver at du bestiller mønster Lue nr 1. Dersom du ønsker det kan du vippse til meg på mobilnummer 40417160. Jeg sender deg mønsteret så raskt jeg har anledning.

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s