Lue heklet i mønster av iris og pikoter størrelse M

Denne høst ønsker jeg å lage flere luemønster. Dette mønsteret er ikke så «tett» som mange luemønster er. Jeg synes det har karakter.. Luen skal se pen ut og fellingene skal være pene. Luen er posete og det synes jeg er en morsom effekt. Den er i størrelse M og måler 28 cm i bredden og er 20 cm høy.

Her er et bilde av meg i den ferdige luen:

KOllasj lilla lue

Dersom du ønsker å kjøpe denne oppskriften kan du sende kr 40 til konto 9801 11 10754 og sende e-post til ninahokeli@gmail.com hvor du skriver at du bestiller mønster Lue nr 4. Dersom du ønsker det kan du vippse til meg på mobilnummer 40417160. Jeg sender deg mønsteret så raskt jeg har anledning. Mønsteret inneholder detaljerte forklaringer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s