Heklet kort og vid genser i gittermønster i rektangulær fasong

Jeg har tenkt på design av denne genseren en stund og designet har blitt til underveis med heklingen. Garnet er et tynt ullgarn og genseren kan derfor flere bruksområder, ikke bare en trykk vintergenser. Selve mønsteret er veldig åpent, og synes er gjør det veldig fint.

Her er en kollasj av meg med den ferdige genseren:

KOllasj blå genser

Dersom du ønsker å kjøpe denne oppskriften kan du sende kr 40 til konto 9801 11 10754 og sende e-post til ninahokeli@gmail.com hvor du skriver at du bestiller mønster genser  nr 2. Dersom du ønsker det kan du vippse til meg på mobilnummer 40417160. Jeg sender deg mønsteret så raskt jeg har anledning. Mønsteret inneholder detaljerte forklaringer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s