Veske heklet i stjernemønster – bag crocheted in starburst

Har blitt inspirert av mange fine vesker på Instagram og her er en av de som jeg har designet denne sommeren.  Garnet jeg benytter her er 100% Cotton 8/4 fra Søstrene Grene. Jeg har valgt å designe to typer remmer. Den ene med flettet garn og den andre hvor jeg kun fester på.

Her er et bilde av den ferdige vesken:

Have been inspired by many nice bags on Instagram and here is one of those that I have designed this summerThe yarn I use here is 100% Cotton 8/4 from Søstrene Grene. I have chosen to design two types of straps. One with braided yarn and the other where I only attach.Here is a picture of the finished bag:

Her KOlasj turkis veske

Her kan du laste ned oppskriften på norsk.

Veske nr 3 Veske heklet i stjerneskudd

And here is the pattern in English

Bag no 3 Bag crocheted in starburst

 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s