Shawl crochet in picot and treble crochet – sjal heklet i picoter og staver

Yes I just love triangle shawl also this time I designed and crocheted an oversized triangle shawl. It is now winter and I have chosen a warmer yarn, Alpaca uni dolour from Drops. This shawl measures 166 cm in width and 100 cm in height. There were 9 nests of this yarn. Crochet this shawl from the bottom so it can be crocheted as big as you want. I used crochet hook size 3.0.And here’s a collage with a picture of the finished shawl:

Ja jeg bare elsker trekantsjal også denne gangen har jeg designet og heklet et oversized trekantsjal. Nå er det snart vinter og jeg har valgt et varmere garn, Alpaca uni dolour fra Drops. Dette sjalet måler 166 cm i bredden og 100 cm i høyden. Det gikk med 9 nøster av dette garnet. Dette sjalet hekles fra bunnen av slik at det kan hekles så stort en måtte ønske. Jeg brukte heklenål nr 3,0. Og her en kollasj med bilde av det ferdige sjalet:

 

Kollasj gult sjal

 

The pattern is for sale in Etsy

 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s