Socks in treble V for children Sokker heklet i V-formet staver for barn

This time I’m going to crochet something I haven’t crocheted before. Socks are really pretty boring, but by all means something we all need. Children under one year use socks as boots. It is now winter and I have chosen a warmer yarn, Alpaca uni color from Drops. There were 1 nests of this yarn. I  used crochet hook size 3.0..And here’s a collage with a picture of the finished socks:

Denne gangen skal jeg hekle noe jeg ikke har heklet før. Sokker er jo egentlig ganske kjedelig, Men for all del noe vi alle trenger. Barn under et år bruker sokker som støvletter. Nå er det snart vinter og jeg har valgt et varmere garn, Alpaca uni colour fra Drops. Det gikk med 1 nøster av dette garnet. Jeg brukte heklenål nr 3,0.

Og her en kollasj med bilde av det ferdige sokkene:

Kollasj sokker barn

 

 

 

The pattern is for sale on. Mønsteret er salg på Etsy

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s