Crocheted shawl in treble crochet and picots – Heklet sjal i mønster staver og pikoter

I used shawl almost every day. I just don’t get enough of shawl. Tha yarn I used i Drops alpaca mix. It went with 8 nests and I used hook no 3,0. The shawl measured 150cm X 100 cm. The pattern started at the bottom, so you can choose for yourself how big it will be, And here’s a collage with a picture of the finished shawl:

Sjal er for meg et plagg jeg bruker nesten hver dag. Jeg får bare ikke nok av sjal. Denne gangen er det tett i mellom maskene og dette gjør at sjalet blir veldig varmt. Mønsteret startet på bunnen, du kan derfor selv velge hvor stort det vil bli. Garnet jeg benyttet er Drops alpaca mix. Det gikk med 8 nøster og jeg brukte heklenål nr 3,0. Sjalet målte 100 cm høyt og 150 cm bredt. Her er et bilde av det ferdige sjalet:

photocollage brunt sjal

 

The pattern is for sale, email ninahokeli@gmail.com.

Mønsteret er tilgjengelig for salg  ved å ta kontakt med meg på e-post ninahokeli@gmail.com.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s