Coasterts crochet in picots – glassbrikket heklet i picotmønster

Now I just crocheted a tablecloth in this pattern. And why not coasters. The recipe is not quite the tablecloth. The yarn I used i cotton 8 4 It went litle of a nests and I used hook no 2,5. The table cloth meacured 10cm, And here’s a collage with a picture of the finished costersh:

Nå har jeg akkurat heklet en løper i dette mønster. Og hvorfor ikke hekle glassbrikker. Oppskriften er ikke helt duken. Garnet jeg benyttet er Cotton 8 4 og er fra Søstrene grene. Det gikk med litt av et nøste og jeg brukte heklenål nr 2,5. Glassbrikken målte 10 cm i diameter. Her er et bilde av den glassbrikkene:

Kollasj brune glassbrikker

 

The pattern is for sale, email ninahokeli@gmail.com.

Mønsteret er tilgjengelig for salg  ved å ta kontakt med meg på e-post ninahokeli@gmail.com.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s