Ensfargede grytekluter heklet i viftemønster – ovenmittens in close scallops in one color

These ovenmittens designed I in 2016. Crochet pots are crochet fast, You are fine in the kitchen. I think these are nice gifts too. Just choose a color that suits the interior or just choose a color that is nice. These measured 22 x 22 cm.Here is a picture of the finished pieces and here you can see how the size and pattern appear:

Disse gryteklutene designet jeg i 2016. Heklede grytekluter er hekler du fort, De er fine på kjøkkenet. Jeg synes dette også er fine gaver. Det er bare velge en farge som passer til interiøret eller bare velge en farge som er fin. Disse målte 22 x 22 cm. Her er et bilde av de ferdige brikkene og her kan dere se hvordan størrelsen og mønsteret kommer frem:

Kollasj grå grytekluter

Du kan laste ned mønster her gratis.Grytekluter nr 2 Grytekluter heklet i viftemønster i en farge

Ovenmittens no 2 ovenmittens in close scallops in one color

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s