Poncho crochet i squares – heklet poncho i ruter

This poncho was designed in 2017. Now in retrospect I have crocheted on a row of squares because I think it should be a little longer. Now I am a real poncho mode and I had the idea for this at the same time as I designed the previous poncho. They have the same squares. I can not repeat too often that a poncho is an excellent garment instead of an outdoor jacket or cardigan. It fits very well with jeans, summer pants or summer skirts. In retrospect, I have crocheted on a row of squares because I think it should be a little longer.Here is a collage of me with the finished poncho:

Denne ponchoen ble designet i 2017. Nå i ettertid har jeg heklet på en rad med ruter til for jeg synes at den burde være litt lengre. Jeg kan ikke gjenta for ofte at poncho er et utmerket plagg i stedet for utejakke eller cardigan. Det passer veldig fint til olabukser, sommerbuser eller sommerskjørt. Her er en kollasj av meg med den ferdige ponchoen:

Kollasj poncho nr 5

The pattern is for sale, email ninahokeli@gmail.com.

Mønsteret er tilgjengelig for salg  ved å ta kontakt med meg på e-post ninahokeli@gmail.com.

 

2 kommentarer om “Poncho crochet i squares – heklet poncho i ruter

  1. Hei. Du er så flink med heklenåla. Fortsatt min inspirasjonskilde til å la nåla jobbe. Følger jevnlig med på det du legger ut!! Heidi E.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s