Crocheted Mandala – Heklet mandala

I have never crocheted a mandala before, and once must be the first. I designed this four months ago, and I did not know what to use it for. Now I found out that I could use this design for Christmas decorations. The design has changed a bit. Here is a picture of the mandala:

Jeg har aldri heklet mandala før, og en gang må jo bli den første. Denne designet jeg for fire måneder siden, og jeg visste ikke hva jeg skulle bruke den til. Nå fant jeg ut at jeg kunne bruke dette designet til julepynt. Designet er litt forandret. Her er et bilde av mandalaen:

The pattern is for sale, email ninahokeli@gmail.com. Mønstetet tilgjengelig for salg ved å ta kontakt med meg på e-post ninahokeli@gmail.com.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s