Crochet beanie pattern of starburst 9 tr – Heklet lue i stjerneskudd av 9 staver

It’s always nice to have more hats. This hat is made of slightly thinner yarn and has a more elegant look. This is crocheted in the yarn with crochet hook size 3.0 mm. I have crocheted the hat in Drops Flora, and it went with 2 s of this yarn. And here is a picture of the finished beanie:

Det er alltid fint med flere luer. Denne luen er av litt tynnere garn og får en mer elegant utrykk. Denne er heklet i garnet med heklenål nr 3,0. Jeg har heklet luen i Drops Flora, og det gikk med 2 nøster av dette garnet.  Her er et bilde av den ferdige luen.

Lilla lue

The pattern is for sale, email ninahokeli@gmail.com. Mønsteret tilgjengelig for salg ved å ta kontakt med meg på e-post ninahokeli@gmail.com.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s