Tablecloth in pattern of arch-ch and treble crochet – Heklet duk i mønster av luftmaskerader og stavgrupper

This time I want a tablecloth for my dining table. The designs here are squares that are crocheted together in the last row. I used crochet hook size 2,5 The tablecloth measured 210 cm X 39 cm. One nets is enough for 3 squares. I have chosen cotton yarn form Søstrene Grene And here’s a collage with a picture of the finished tablecloth:

Denne gangen ønsker jeg en duk til mitt spisebord. Designet her er firkanter som i siste rad hekles sammen. Jeg brukte heklenål nr 2,5. Duken kan hekles så  stor man ønsker. Et nøste er nok til 3 firkanter. Min duk målte  210 cm langt og 39 cm bredt. Garnet jeg benyttet er bomullsgarn fra Søstrene Grene. Her er et bilde av det ferdige duken:

The pattern is for sale, email ninahokeli@gmail.com. Mønsteret tilgjengelig for salg ved å ta kontakt med meg på e-post ninahokeli@gmail.com.

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s