Blanket crochetet in squares of two sizes – Heklet heklet tepper i ruter i to størrelser

It’s been a long time since I made a big blanket for myself. This blanket  is a combination of my previous design of a small and a large square. The edge is new. The large squares are beige and the others I have chosen completely randomly, but in the same color palette as my living room. The color around is dark blue.

Et stort teppe til meg selv er det lenge siden jeg laget. Dette teppet er en kombinasjon av  mitt tidligere design av en liten og en stor rute. Kanten er ny. De store rutene er beige og de andre har jeg valgt helt tilfeldig, men i den samme fargepalett som min stue.  Fargen rundt er mørk blå.

The pattern is for sale, email ninahokeli@gmail.com. Mønsteret tilgjengelig for salg ved å ta kontakt med meg på e-post ninahokeli@gmail.com.

2 kommentarer om “Blanket crochetet in squares of two sizes – Heklet heklet tepper i ruter i to størrelser

    • Tusen takk for din hyggelige tilbakemelding 😀 jeg fester tråder underveis 😀 å feste tråder er sjarmøretappe😀 det er jo nesten ferdig 😍

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s