Chrochet scarf in pattern of picots – Heklet skjerf i picotmønster

I want a new scarf for this season. I’ve had this yarn for a while. Having yarn lying around makes my creativity work). It goes with 1 nets for each square.

The yarn I used is Woolblend from Søstrene grene. It went with 1 skein to each square and I used crochet hook size 3.0 mm. The scarf measured 250 in length and 36 cm in width. Here is a picture of the finished scarf:

Jeg ønsker meg et nytt skjerf for denne sesongen. Dette garnet har jeg hatt en stund. Å ha garn liggende får kreativiteten min til å jobbe). Det går med et nøste til hver firkant.

Garnet jeg benyttet er Woolblend fra Søstrene grene. Det gikk med 1 nøste til hver firkant og jeg brukte heklenål nr 3,0. Skjerfet målte 250 cm lengden og 36 cm i bredden. Her er et bilde av den ferdige skjerfet:

he pattern is for sale, email ninahokeli@gmail.com. Mønsteret tilgjengelig for salg ved å ta kontakt med meg på e-post ninahokeli@gmail.com.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s