Redesign av poncho med heklet kant – Redesign of poncho with crocheted edge

Redesign has become so popular. As a creative person, I let myself be inspired. I have a fabric poncho that I have never used. Why not crochet an edge up and down. And here you can see the result. It’s fun to have a poncho that no one else has.

Redesign er blitt så populært. Som kreativ person lar jeg meg inspirere. Jeg har en stoff poncho som jeg aldri har brukt. Hvorfor ikke hekle en kant opp og nede. Og her kan dere se resultatet. Det er moro å ha en poncho som ingen andre har.

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s