Crocheted pulse gloves in two hexagons – Pulsvanter hekles i hexagon

I have just crocheted a shawl in this pattern and thought that it would go well with pulvantes in the same pattern. The yarn is called Mini Alpakka from Sandnes. This yarn has a very elegant expression. The design here consists of two hexagons crocheted together on each side. I chose crochet hook no. 3,0 for this in this design. Here is a picture:

Jeg har akkurat heklet et sjal i dette mønsteret og mente at det passet fint med pulvanter i det samme mønsteret. Garnet jeg benyttet heter Mini Alpakka fra Sandnes. Dette garnet har et meget elegant uttrykk. Designet her består av to sekskanter sin ble heklet sammen på hver sin side. Jeg valgte heklenål nr 3,0 til dette i dette designet. Og her et bilde av pulsvantene:

The pattern is for sale, email ninahokeli@gmail.com. Mønsteret tilgjengelig for salg ved å ta kontakt med meg på e-post ninahokeli@gmail.com.

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s