Crochet shawl in pattern of flower chain stitch – Trekantsjal heklet blomstermønster av luftmasker

I bought this yarn on sale. It’s called camilla Pihl cloud and is a thick mixed yarn. The color is burgundy and this is my favorite colour.
I designed this pattern last summer with thin yarn and put it away. Much more comes into its own with thick yarn. I have to admit that I just love crochet patterns with airy expressions. I chose crochet hook no. 7,0 for this in this design.
Now I love big shawls and this is an oversized size. The pattern starts at the bottom and can be crocheted in the desired size. This triangular shawl is 240 cm wide and 104 cm high. In addition, I chose to crochet fringes that are 35 cm long. For the size I chose, 8 skeins worked.here is a picture of the triangle shawl:

Dette garnet har jeg kjøpt på salg. Det heter camilla Pihl cloud og er et tykt blandingsgarn. Fargen er burgunder og dette er min yndligsfarge.

Dette mønsteret designet jeg i fjor sommer med tynt garn og la det bort. Det kommer mye mer til sin rett med tykt garn. Jeg må innrømme jeg bare elsker heklemønster med luftige uttrykk. Jeg valgte heklenål nr 7,0 til dette i dette designet.

Nå elsker jeg store sjal og dette er av oversized størrelse. Mønsteret starter i bunnen og kan hekles i den størrelsen som ønskes. Dette trekantsjalet er 240 cm bredt og 104 cm høyt. I tillegg valgte jeg å hekle på frynser som er 35 cm lange. For den størrelsen jeg valgte gikk det med 8 nøster.

Og her et bilde av trekantsjalet:

Burgunder sjal

 

The pattern is for sale, email ninahokeli@gmail.com. Mønsteret tilgjengelig for salg ved å ta kontakt med meg på e-post ninahokeli@gmail.com.

 

 

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s