Skjerf heklet i firkandede ruter i fem farger

Jeg måtte jo hekle med et nytt skjerf til denne vinteren og denne gang vil jeg ha et i flere farger. Valget falt på å hekle noen firkantede ruter jeg aldri har heklet før og jeg tilpasset antall staver i mønster pga garnets tykkelse slik at sluttresulatet skulle bli pent. Her er et bilde av meg i det ferdige skjerfet:

BIlde rutete skjerf.PNG

 

Garnet jeg jeg valgte var et ullgarn fra Nille som het Superwash Ull. Jeg brukte heklenål nr. 3. Jeg valgte fem farger som matchet hverandre. Det gikk med tre nønster av hver farge, til sammen femten nøster.

Dersom du ønsker å kjøpe denne oppskriften kan du sende kr 40 til konto 9801 11 10754 og sende e-post til ninahokeli@gmail.com hvor du skriver at du bestiller mønster Skjerf nr 7. Dersom du ønsker det kan du vippse til meg på mobilnummer 40417160. Jeg sender deg mønsteret så raskt jeg har anledning. Mønsteret inneholder detaljerte forklaringer.

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s