Heklet poncho i nettmønster, irismønster og stavgrupper – heklet på en helg

Ja denne ponchoen ble heklet på en helg. Designet tok mye lengre tid. Først designet jeg fellingen og måtte prøve meg på flere alternativer før jeg lyktes. Jeg måtte også prøve flere alternativer på selve mønsteret før jeg bler fornøyd.

Over til det med ponchoer. Jeg får bare ikke nok av ponshoer. Jeg vil ikke telle for da blir jeg bare oppfattet veldig slitsom. Jeg bruker ponchoer mer og mer og gjerne som et ytterplagg. Jeg synes det passer både til olabukser og til en pen kjole.

Denne gangen ville jeg prøve på å kombinere flere mønster samtidig og binde mønsterene sammen med nettmønster.

Her er et bilde av meg med den ferdige ponchoen:

PhotoGrid_1471796549909

Dersom du ønsker å kjøpe denne oppskriften kan sende meg e-post til ninahokeli@gmail.com hvor du skriver at du bestiller Poncho nr 17. Jeg sender deg mønsteret så raskt jeg har anledning. Mønsteret inneholder detaljerte forklaringer. Mønsteret koster 40 kroner

 

2 kommentarer om “Heklet poncho i nettmønster, irismønster og stavgrupper – heklet på en helg

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s