Grytekluter heklet i bestemorruter og luftmaskebuer i julefarge

Jeg elsker å hekle interiørting og nå er det snart jul og det er ikke grenser på hva jeg kunne tenke meg å hekle. Jeg har få grytekluter og når det gjelder juletema har jeg kun et par grytekluter fra før. Jeg har designet dette mønsteret før og har nå denne julen tenkt til å lage kjøkkenhåndklær og grytekluter i det samme mønsteret. Det er jo pent at noe mønster går igjen når det gjelder interiørting. Her er en kollasj av de ferdige gryteklutene:

photogrid_1480862393748

Dette mønsteret kan du få gratis ved å sende meg en e-post ninahokeli@gmail.com

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s