Oversize trekantsjal i heklet i perlemønster

Jeg bare elsker sjal og har som dere sikkert har observert fått dilla på den oversize varianten. Her har jeg designet en ensfarget og valgt min yndlingsfarge svart. Det er ikke noe i veien for å dere velger andre farger eller en mindre størrelse.

Denne gangen valgte jeg et nydelig fra Drops som heter Flora. Det et nydelig garn som passe utmerket til tilbehør som består av 65 % ull og 35 % alpakka. Det gikk med kun to nøster av hver farge. Jeg brukte heklenål nr 3,0. Dette sjalet målte 225 cm i lengden og 66 cm i høyden.

Og her et bilde av det ferdige sjalet:

PhotoGrid_1491628886153.png

 

Dersom du ønsker å kjøpe denne oppskriften kan du sende kr 40 til konto 9801 11 10754 og sende e-post til ninahokeli@gmail.com hvor du skriver at du bestiller Trekantsjal 3. Jeg sender deg mønsteret så raskt jeg har anledning. Mønsteret inneholder detaljerte forklaringer.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s