Oversize trekantsjal i heklet i sekskantet blomstermønster

Nå er jeg inne i et modus hvor jeg hekler oversize trekantsjal. Det er jo fint å ha noe å bytte med. Ellers er de jo fine enten de brukes alene utenpå en tykk genser eller til selskap.

Denne gangen valgte jeg et nydelig fra Babygarn 100 % merinoull fra Trysil kjøpt på Europris. Dette garnet er passe mykt og behagelig og egner seg godt til et sjal.

Det gikk med 9 nøster.. Dersom dere ønsker et mindre sjal gikk det med et nøste til 29 sekskanter. Jeg brukte heklenål nr 3,0. Dette sjalet målte 235 cm i lengden og 60 cm i høyden.

Og her en kollasj av det ferdige sjalet:

IMG_20170403_071846_313

Dersom du ønsker å kjøpe denne oppskriften kan du sende kr 40 til konto 9801 11 10754 og sende e-post til ninahokeli@gmail.com hvor du skriver at du bestiller Trekantsjal 6. Jeg sender deg mønsteret så raskt jeg har anledning. Mønsteret inneholder detaljerte forklaringer.

 

2 kommentarer om “Oversize trekantsjal i heklet i sekskantet blomstermønster

  1. Her var det masse fin hekling 🙂 Petter fortalte at du hadde en blogg, da ble jeg nyskjerrig, siden jeg selv har blogget i ca. 10 år. Vi, Frode og jeg er så heldige å ha hvalers flinkeste snekker her på hytta på Papper om dagen 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s