Heklet oversized trekantsjal i trekantmønster

Denne våren har jeg utvidet min kolleksjon med trekantsjal med å hekle fire nye sjal. Dette er også av den oversize varianten. Fordelen med denne størrelsen er at det kan styles på flere måter. Tradisjonell måte, bakfra og som en jakke.

Her har jeg designet en i flere rød/lilla/rosafarger. Det er ikke noe i veien for å dere velger andre farger eller en mindre størrelse. Jeg heklet 3 rader med hver farge, eller en trekant ferdig.

Denne gangen valgte jeg et nydelig fra Drops som heter Flora. Det et nydelig garn som passe utmerket til tilbehør som består av 65 % ull og 35 % alpakka. Det gikk med kun to nøster av hver farge. Jeg brukte heklenål nr 3,0. Dette sjalet målte 195 cm i lengden og 75 cm i høyden.

Og her et bilde av det ferdige sjalet:

PhotoGrid_1492422038438.png

Dersom du ønsker å kjøpe denne oppskriften kan du sende kr 40 til konto 9801 11 10754 og sende e-post til ninahokeli@gmail.com hvor du skriver at du bestiller Trekantsjal 2. Jeg sender deg mønsteret så raskt jeg har anledning. Mønsteret inneholder detaljerte forklaringer.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s