Heklet cardigan i dobbeltstaver

Denne cardianen har jeg heklet for noen år siden i svart farge og det var før jeg hadde lært meg og hadde tid til å legge ut oppskrifter. Dette er et plagg som passer utmerket til hverdags. Jeg er egentlig veldig glad i denne jakken. Her har jeg brukt en tykkere type garn og fargen burgunder.

Her en kollasj av bilder av meg med den ferdige jakken:

PhotoGrid_1493648101847.png

 

Dersom du ønsker å kjøpe denne oppskriften kan du sende kr 40 til konto 9801 11 10754 og sende e-post til ninahokeli@gmail.com hvor du skriver at du bestiller Jakke 1. Jeg sender deg mønsteret så raskt jeg har anledning. Mønsteret inneholder detaljerte forklaringer.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s