Heklet løper med hjerter i hjerter filethekling

Jeg har en kollega som elsker hjerter og det er til henne denne duken er designet. Dette designet har jeg tenkt på en stund. Og det fine med det er at det består av mange små hjerter som til sammen blir et stort hjerte. Duken er videre omkranset at de samme små hjertene.

Her et bilde av de løperen og dere kan her se hvordan størrelsen og mønsteret kommer frem:

Siste kollasj hjerteduk.jpg

Garnet jeg benyttet var heklegarn 12 4 fra Trysil kjøpt på Europris. Jeg brukte i underkant av to nøster til løperen. Jeg jeg brukte heklenål nr. 1,25. Duken målte 110 x 37 cm.

Dersom du ønsker å kjøpe denne oppskriften kan du kjøpe denne på Etsy, Se egen link

Reklame

4 kommentarer om “Heklet løper med hjerter i hjerter filethekling

  1. Hei!er det mulig å få kjøpt mønsteret av deg. Har veldig lyst til å hekle løper til en venninne 😊mvh randi

    • Så hyggelig at du likte min oppskrift. Har heklet det til en kollega og hun bare elsker denne løperen. Selvfølgelig er det mulig for deg å kjøpe oppskriften. Du kan sende meg e-post til ninahokeli@gmail.com slik at jeg har din e-postadresse. Videre kan du kan betale kr 40 på vipps til meg. Mitt mobilnummer er 40417160. Mvh Nina Høkeli

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s