Babyteppe heklet i stavgrupper og filethekling

Nå som det er sommer har jeg tid til å lage et ekstra babyteppe, slik at jeg kan ha dette liggende når noen venner eller familie skal få et barn. Denne gangen valgte jeg et nydelig fra Drops som heter Flora

Denne gangen bruker jeg nesten det samme mønsteret som en poncho jeg heklet tidligere i sommer. Her et bilde av det ferdige babyteppe og her kan dere hvordan størrelsen og mønsteret kommer frem:

Bilde kollasj rosa babyteppe

 

Dersom du ønsker å kjøpe denne oppskriften kan du sende kr 40 til konto 9801 11 10754 og sende e-post til ninahokeli@gmail.com hvor du skriver at du bestiller mønster Baby 3. Jeg sender deg mønsteret så raskt jeg har anledning. Mønsteret inneholder detaljerte forklaringer.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s