Heklede pulsvanter med tommel i stavmasker og filethekling

Nå som høsten snart står for tur er det greit å hekle noe nye pulsvanter. Disse her matcher min tidligere heklet poncho.

Her er en kollasj av meg med den ferdige pulsvantene:

Kollasj turkise pulsvanter.jpg

Denne gangen valgte jeg Drops som heter Flora. Dette har blitt mitt nye favorittgarn. Det et nydelig garn som passe utmerket til tilbehør som består av 65 % ull og 35 % alpakka. Det gikk med kun 1 nøster. Jeg brukte heklenål nr 2,5 Pulsvanten målte 18 cm i høyden og 9,5 cm i bredden enger kan du eller kortere kan du hekle noen ekstra/mindre av den siste mønsteret.

Dersom du ønsker å kjøpe denne oppskriften kan du sende kr 40 til konto 9801 11 10754 og sende e-post til ninahokeli@gmail.com hvor du skriver at du bestiller Pulsvanter 1. Jeg sender deg mønsteret så raskt jeg har anledning. Mønsteret inneholder detaljerte forklaringer.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s