Heklet poncho med staver og vifter – Poncho crocheted in treble crochet and shell

Nå fikk jeg i oppdrag å hekle denne ponchoen i gave. Jeg benyttet samtidig å skrive oppskriften på engelsk. Derfor legger jeg ut dette blogginnlegget på nytt.  Poncho er veldig anvendelig og jeg elsker å bruke det. Denne er heklet at ullgarn og passer veldig fint til olabukser, sommerbuser eller sommerskjørt. Denne er heklet i Strømpegarn fra Europris. Her er en kollasj med bilde av meg med den ferdige ponchoen.

I crocheted several ponchos and this time I only wanted one more. Poncho is very useful and I love to use it. This one is crocheted as woolen yarn and fits very nicely to breeches, summer bushes or summer skirts.Here is a collage with a picture of me with the finished poncho:

Kollasj meg selv i grønn poncho.jpg

Dersom du ønsker å kjøpe denne oppskriften kan du sende kr 40 til konto 9801 11 10754 og sende e-post til ninahokeli@gmail.com hvor du skriver at du bestiller mønster til Poncho 6. Jeg sender deg mønsteret så raskt jeg har anledning. Mønsteret inneholder detaljerte forklaringer. 

If you want to buy this recipe you can send kr 40 NOK to account 9801 11 10754 and send email to ninahokeli@gmail.com where you write that you order pattern for Poncho 6. I send you the pattern as soon as I have the opportunity. The pattern contains detailed explanations.

 

 

 

En kommentar om “Heklet poncho med staver og vifter – Poncho crocheted in treble crochet and shell

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s