Babyteppe heklet i nettmønster med bamse – Baby blanket crochet in shell trellis with teddy bear

Denne gangen fikk jeg tilbud om sponset garn fra Rito hobby hvor jeg skulle hekle et babyteppe i garnet Baby marino fra Infinity heart. Design av dette mønsteret har jeg tenkt på en stund, da jeg har hatt mange klikk på hjemmesiden min hvor jeg har heklet et babyteppe med mange små bamser.

Her et bilde av det ferdige babyteppe og her kan dere hvordan størrelsen og mønsteret kommer frem (bamsen får den ære av å være med på bilde da den var modell for mønsteret):

This time I was offered sponsored yarn from Rito hobby where I will crochet a baby blanket in the yarn Baby marino from Infinity heart. Design of this pattern I have been thinking for a while, since I have had many clicks on my website where I have crocheted a baby blanket with many small teddy bears.Here is a picture of the finished baby blanket and here you can see how the size and pattern emerges:

Kollasj babyteppe

Ønsker du å kjøpe mønsteret kan du gå til- If you want to buy the pattern you can og to Etsy

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s