Heklet poncho/sjal i nett og blomstermønster

Denne ponchoen er designet i et stykke som gjør at det kan anvendes på flere måter. Det en er et skjerf satt sammen med knapper og den andre er som et sjal over skuldrene. Det er fire knapper som er gjør at det kan veksles mellom poncho og sjal. Denne er heklet at ullgarn og passer veldig fint til olabukser, sommerbuser eller sommerskjørt.

Her er en kollasj med bilde av meg med den ferdige ponchoen:

Kollasj svart poncho eller sjal

 

Dersom du ønsker å kjøpe denne oppskriften kan du sende kr 40 til konto 9801 11 10754 og sende e-post til ninahokeli@gmail.com hvor du skriver at du bestiller mønster til Poncho 14. Jeg sender deg mønsteret så raskt jeg har anledning. Mønsteret inneholder detaljerte forklaringer. 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s