Shawl in double treble crocher and ch-arch -Trekantsjal heklet i staver og luftmaskebuer

I love shawl and multicolored yarn. Rriangular shawl has many uses. It can hang down on the shoulders, like a cardigan or as a scarf. In this I have in some way made pattern in pattern. This time I chose Delight from Drops. It went with 8 skeins. I used crochet hook no. 3.0. The shawl measured 104cm in height and 172 cm. And here’s a picture of the finished shawl:

Jeg elsker sjal og flerfarget garn. Trekantsjal har mange bruksområder. Det kan henge nede på skuldrene, som en cardigan eller som et skjerf. I denne har jeg på en måte laget mønster i mønster. Denne gangen har jeg valgt Drops delight, et flerfarget garn. Det gikk med 8 nøster. Jeg brukte heklenål nr 3,0. Sjalet målte 104 cm i høyden og 172 cm i bredden. Og her et bilde av det ferdige sjalet:

Kollasj flerfarget sjal

 

The pattern is for sale, email ninahokeli@gmail.com.

Mønsteret er tilgjengelig for salg  ved å ta kontakt med meg på e-post ninahokeli@gmail.com.

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s