Crocheted shawl in squares – heklet sjal i romantiske ruter

I don’t get enough of a shawl. The starting point for this shawl is a yarn I received as a gift because the owner did not want to use it. The yarn is «hairy» and can not be picked up. Short crochet when I used crochet hook size 6.0. The shawl measured 195cm X 94 cmf Can also be used in other color combinations and sizes. I have chosen Drops brushed alpaca silk uni color, 9 nets And here’s a collage with a picture of the finished shawl:

Jeg får ikke nok av sjal. Utgangspunktet for dette sjalet er et garn jeg fikk i gave fordi det eieren ikke hadde lyst til å bruke det. Garnet er «hårete» og det går ikke an å rekke opp. Tok kort tid å hekle da jeg brukte heklenål nr 6,0. Sjalet målte 94 cm høyt og 195 cm bredt. 9 nøster gikk med til sjalet.Garnet jeg benyttet er Drops brushed alpaca silk uni color. Her er et bilde av det ferdige sjalet:

Kollasj rosa sjal

 

The pattern is for sale, email ninahokeli@gmail.com.

Mønsteret er tilgjengelig for salg  ved å ta kontakt med meg på e-post ninahokeli@gmail.com.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s