Tablecloth crochet in picots small and big squares – duk/løper heklet i picotmønster små og store brikker

I love to decorate with crochet tablecloth. In this pattern I have made tablecloth in a size where the sqoares are crocheted together. I also crocheted coasters. This time it is small and large squares that will form the basis of the tablecloth. It’s crocheted 64(8*8) big squares and 49 small spuares (7*7). I used cotton 12 4, it went with 7 nests and I used hook no 1,5. The table cloth meacured 85 X 85 cm., And here’s a collage with a picture of the finished tablecloth:

I dette mønsteret har jeg laget duk i en størrelse hvor brikkene er heklet sammen. Jeg har også heklet glassbrikker som har en annerledes siste runde. Dette gangen er det små og store brikker som skal danne grunnlag for duken. Det hekles 8*8=64 av de store brikkene og 7*7 =49 av de små brikkene. Denne gangen har jeg heklet med et tynt garn 12 4 i bomull Det gikk med 7 nøster og jeg brukte heklenål nr 1,5. Duken målte 85 * 85 cm. Her er et bilde av den ferdige duken:

Hvit duk hytta

 

The pattern is for sale, email ninahokeli@gmail.com.

Mønsteret er tilgjengelig for salg  ved å ta kontakt med meg på e-post ninahokeli@gmail.com.

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s