Poncho crochet in triple treble crochet of flower – heklet poncho i blomstermønster av firedobbelt stolpestaver

Yes I just love poncho This time I will designed in pattern of flower in trible treble (US) I used 7 nets Baby garn merinoull from Trysil garn.. The poncho is crocheted from the neck down and can be as long as you want. Crochet this shawl from the bottom so it can be crocheted as big as you want. I used crochet hook size 3,0.And here’s a collage with a picture of the finished poncho:

Poncho er et plagg jeg bare elsker. Denne gangen lager jeg et mønster av poncho at et skjerf jeg har tidligere designet. Ponchoen blir heklet fra halsen og nedover og kan bli så lang som du ønsker Jeg har også valgt å bruke babygarn superwash fra trysil garn. Det gikk med 7 nøster. Ponchoen ble heklet med heklenål nr 3,0. Og her et bilde det ferdige ponchoen:

photocollage_hvit poncho

The pattern is for sale, email ninahokeli@gmail.com.

Mønsteret er tilgjengelig for salg  ved å ta kontakt med meg på e-post ninahokeli@gmail.com.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s