Cardigan crochet in picot and filet -heklet cardigan i picot og filethekling

This time it was the yarn itself that made me want a new cardigan. Autumn is coming soon and a warm cardigan can be worn both indoors and outdoors. A cardigan fits most things.The jacket is crocheted in «Myk bris» from Europris and I crocheted in hook size 6,0. I have chosen five colors it is crocheted in one size, 38.. The jacket itself is 847 cm long and 130 wideHere is a picture of the finished jacket.

Denne gangen var det selve garnet som gjorde at jeg fikk lyst på en ny cardigan. Høsten står for tur og en lun cardigan kan brukes både inn og ute. En cardigan passer til det meste. Jakken er heklet i Myk bris fra Europris med heklenål nr 6,0. Jeg har valgt fem farger den er heklet i en størrelse, 38. Selve jakken er 84 cm lang og 130 bred.Her et bilde av den ferdige jakken:

The pattern is for sale, email ninahokeli@gmail.com. Mønsteret er tilgjengelig for salg ved å ta kontakt med meg på e-post ninahokeli@gmail.com.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s