Crochet cowl and headband to a children one to two years old -Heklet retro hals og pannebånd til en 1-2 åring

A while ago I crocheted a retro neck and yesterday I was going to crochet a new one. These are great to have for gifts. I had such necks when I was a child and my children in the nineties. The advantage is that such a neck resembles the top of a sweater and then warms more. I have also designed a simple headband that fits. Here you can see a picture of the finished necwarmer and headband:For en stund siden heklet jeg en retro hals og hadde i går tenkt til å hekle en ny. Disse er kjempefine å ha til gaver. Slike halser hadde jeg når jeg var barn og mine barn på nittitallet. Fordelen er at en slik hals minner om toppen på en genser og varmer da mer. Jeg har også designet et enkelt pannebånd som passer til. Her kan dere se et bilde av den ferdige halsen og pannebånd:

The pattern is for sale, email ninahokeli@gmail.com. Mønsteret er tilgjengelig for salg ved å ta kontakt med meg på e-post ninahokeli@gmail.com.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s