Crocheted gloves in treble crochet – Heklede vanter i staver

Now I continue to design cloves  This is crocheted in treble crochet in two colors. This time I chose Drops called Flora. This has become my new favorite yarn. It is a beautiful yarn that fits perfectly with accessories that consist of 65% wool and 35% alpaca. It went with only 2 skeins. I used crochet hook no. 3.0. The coves is size small

Nå fortsetter jeg å designe vanter. Dette er heklet i staver med to farger. Denne gangen valgte jeg Drops som heter Flora. Dette har blitt mitt nye favorittgarn. Det et nydelig garn som passe utmerket til tilbehør som består av 65 % ull og 35 % alpakka. Det gikk med kun 2 nøster. Jeg brukte heklenål nr 3,0. Vantene er small størrelse. Her er et bilde av de ferdige vantene og her kan dere se hvordan størrelsen og mønsteret kommer frem:

The pattern is for sale, email ninahokeli@gmail.com. Mønsteret tilgjengelig for salg ved å ta kontakt med meg på e-post ninahokeli@gmail.com.

En kommentar om “Crocheted gloves in treble crochet – Heklede vanter i staver

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s