Vest crochet in trable crochet – Heklet vest i stavmønster

It is very popular with vests and I have to try that too. This vest is crocheted from top to bottom. The vest is crocheted in «Babygarn» from Europris and I crocheted in hook size 3,0. It is crocheted in one size, 38.. The vest is 56 cm long and 106 wide Here is a picture of the finished vest:

Det er veldig populært med vest og det må jo jeg prøve meg på også. Denne vesten hekles ovenfra og ned. Vesten er heklet i Babygarn fra Europris med heklenål nr 3,0. Den er heklet i en størrelse, 38 . Selve vesten er 56 cm lang og 106 bred. Her et bilde av den ferdige vesten:

The pattern is for sale, email ninahokeli@gmail.com. Mønsteret tilgjengelig for salg ved å ta kontakt med meg på e-post ninahokeli@gmail.com.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s