Cardigan crochet in step of chain stitch – Heklet cardigan i rader av luftmasker

I love to use cardigan. This time the design is different. Cardigan can be worn both indoors and outdoors. A cardigan fits most things.The jacket is crocheted in Air blow» from Europris and I crocheted in hook size 6,0. It is in one size, 38.The jacket itself is 74 cm long and 94  wide. Here is a picture of the finished jacket.

Cardigan er fint å bruke og denne gangen er designet litt annerledes. En cardigan passer til det meste. Jakken er heklet i Air blow fra Europris med heklenål nr 6,0. Den er heklet i en størrelse, 38. Selve jakken er 44 cm lang og 94 bred .Her et bilde av den ferdige jakken:

Blå jakke

The pattern is for sale, email ninahokeli@gmail.com. Mønsteret tilgjengelig for salg ved å ta kontakt med meg på e-post ninahokeli@gmail.com.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s