Shawl crochet in step of ladder and edge of shells – Heklet sjal i rader av luftmasker og kant av vifter

Yes, I just love shawls. This time it’s about exploring using two patterns with two completely different yarns. I have first crocheted a version in multicolored Acrylic yarn from Pandauro and and Smart superwash from Sandnes yarn. The second version is crocheted in yarn from Du store Alpaca, thin Alpalla and Lana groosa, Gomitolo molto. The shawl can be crocheted as far as you want. Here is a picture of the finished shawl:

Ja jeg bare elsker sjal. Denne gangen handler det om å utforske det å bruke to mønster med to helt ulike garn, Jeg har først heklet en versjon i Multicolored Acrylic fra Pandoro og Smart superwash fra Sandnes garn. Den andre versjonen er heklet i garn fra Su store alpakka, tynn Alpakke og et fra Gomitolo molto. Sjalet er heklet fra bunnen av . Her er bilder av sjalene:

The pattern is for sale, email ninahokeli@gmail.com. Mønsteret tilgjengelig for salg ved å ta kontakt med meg på e-post ninahokeli@gmail.com.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s