Redesign by crocheting a border at the bottom of a sweater – Redesign ved å hekle en kant nederst på en genser

Redesign has become so popular. As a creative person, I allow myself to be inspired. This sweat//er was a little too short for me and I decided to crochet a border at the bottom. The sweater has been given a completely new look

Redesign er blitt så populært. Som kreativ person lar jeg meg inspirere. Denne genseren var litt for kort for meg og jeg bestemte meg for å hekle en kant nederst. Genseren har fått et helt nytt utrykk:

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s