Shawl in flower and trible treble crochet – trekantsjal heklet i blomstermønster og trippelstaver

I got this beautiful yarn from a friend, it was bought at a market in Germany and has no label. It is possibly mostly cotton. I chose crochet hook no. 5.0 for this in this design. It will then have a more airy expression. The color is summery. Now I love big shawls and this is an oversized size. The pattern starts at the bottom and can be crocheted in the desired size. This triangular shawl is 180 cm wide and 112 cm high. In addition, I chose to crochet fringes that are 30 cm long. For the size I chose, 7 skeins worked. And here is a picture of the triangle shawl: here is a picture of the triangle shawl:

Dette flotte garnet har jeg fått av en venn, det er kjøpt på et marked i Tyskland og har ingen merkelapp. Det er muligens mest bomull. Jeg valgte heklenål nr 5,0 til dette i dette designet. Det vil da får et mer luftig utrykk. Fargen er sommerlig.

Nå elsker jeg store sjal og dette er av oversized størrelse. Mønsteret starter i bunnen og kan hekles i den størrelsen som ønskes. Dette trekantsjalet er 180 cm bredt og 112 cm høyt. I tillegg valgte jeg å hekle på frynser som er 30 cm lange. For den størrelsen jeg valgte gikk det med 7 nøster.

Og her et bilde av trekantsjalet:

The pattern is for sale, email ninahokeli@gmail.com. Mønsteret tilgjengelig for salg ved å ta kontakt med meg på e-post ninahokeli@gmail.com.

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s