Heklet skjerf i stavmønster

Som tidligere nevnt elsker jeg skjerf i alle fasonger og farger og har noen kjøpeskjerf i striper som jeg er glad i. Dette har inspirert meg til å lage et skjerf helklet på langs i flere ulike farger. Først måtte jeg bestemme meg for hvor langt skjerfet skulle være. Jeg tok utgangspunkt i 170 cm uten frynser. Her er et bilde av det ferdige skjerfet på nært hold slik at mønsteret kommer frem. Har jeg valgt en blå farge som passer utmerket til olabukser: Og her et bilde av skjerfet:

DSC_0208

Dersom du ønsker å kjøpe denne oppskriften kan du sende kr 40 til konto 9801 11 10754 og sende e-post til ninahokeli@gmail.com hvor du skriver at du bestiller mønster Skjerf nr 9. Dersom du ønsker det kan du vippse til meg på mobilnummer 40417160. Jeg sender deg mønsteret så raskt jeg har anledning. Mønsteret inneholder detaljerte forklaringer.

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s