Heklet babyjakke til nyfødt størrelse 56-62

Babyjakke har jeg aldri heklet før, og som blogger er det moro å prøve meg på noe nytt. Denne jakken er tenkt til brukt når barnet er nyfødt, størrelse 56-60. For å finne ut hvor stor jakken skulle være tok jeg utgangpunkt i en kjøp jakke, og brukte målene på denne jakken som utgangspunkt for mønsteret. Jakken er heklet hel fra bunnen av og når det kommer til armene hekles det videre i to forstykker og et bakstykke. Armene heklet jeg som et firkantet stykke, sydd sammen under ermene og jakken.

Garnet jeg benyttet var Baby Merino 100 % ull, dette garnet har jeg aldri brukt før men jeg mener å har hørt at det er brannfarlig å benytte acrylgarn til babyer. Det gikk med litt over 2 nøstee og jeg brukte heklenål nr 3, 0.

Her et bilde av den ferdige jakken:

 

PhotoGrid_1429296019353

 

Jeg har senere heklet denne jakken med Flora garn og brukte nesten 2 nøster. Her kan dere se bilde av jakken i Flora garn:

Kollasj babyjakke til nyfødt.jpg

Dersom du ønsker å kjøpe denne oppskriften kan du kjøpe den i nettbutikk.

 

 

 

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s